Där kärlek uppstår

Oavsett om du är singel, i ett förhållande eller i nåt annat så hoppas jag att du hade en fin alla hjärtans dag! 

I vår familj firar vi inte det något speciellt, men dagen får mig att reflektera över mina relationer. Extra glad blev jag när min skånska fina vän ringde.

Hon var för övrigt med när jag träffade min kärlek Anders.

Här är storyn om hur jag vi träffades 

Det var en kväll på kårhuset i Luleå. Jag hade precis avslutat en utbytestermin i Wien, där vi var sex studenter som delat på en liten trea. Vi hade levt som i serien “Vänner” och kommit varandra nära. Jag kan utan att överdriva säga att de månaderna transformerade mitt liv, vi är fortfarande nära vänner.

Då dyker en kompis till mina vänner upp i dörren. Han är så lång att han nästan slår i taket. Det var något i luften den kvällen, energin var hög, jag skrattade mer än vanligt, kände mig fri och glad.

Jag råkade spilla ut lite vin på golvet och någon drog ett skämt om hur klumpig jag var. Då kommer den långe mannen till mitt försvar. Jag glömmer aldrig när våra blickar möttes i ett skämt och jag såg in i hans varma melerade ögon. 

Inte hade jag kunnat ana att den kvällen skulle bli så betydelsefull, att det var mitt livs kärlek och pappan till våra barn jag träffade. Jag tänker ofta på vad små saker, vad klumpiga fantastiska ögonblick, kan göra stor skillnad. 

Det är som när jag målar en tavla, när jag bjuder in något oväntat, vågar testa något nytt, eller spiller ut färg där jag inte hade tänkt. När jag släpper taget om att det behöver bli något, det är då det mest fantastiska äkta vackra ofta uppstår. Kan du känna igen dig i det?

Visst är det häftigt hur allt hänger ihop i konsten och livet!

Du hittar mina konstverk och konstproudkter till salu här! www.karinholmstromart.se

Lämna ett svar