KONSTKURSER

Här erbjuder vi digitala konstkurser som du kan gå var du än befinner dig. Karin har satt ihop sina lärdomar från sitt arbete som heltidskonstnär. 2012 hade hon sin första utställning och hon har sålt hundratals målningar med framgång. Karin har en bred grund att stå på från konstkurser och tusentals målartimmar genom åren och hennes arbete inom näringslivet som hjälpt henne till att våga leva av sitt konstnärsskap. Karins nyfikenhet och vilja att lära, utvecklas och hjälpa andra, gör att hon ständigt bygger på sin kunskapsbas som ges vidare i hennes konst- och målarkurser. 

För vem är konstkurserna?

Det är för dig som aldrig skapat, för dig som skapat massor men behöver en push eller fylla på och få ny inspiration, och för dig som vill ta din konst vidare från staffliet, våga visa och dela med dig av ditt skapande.

Skrolla neråt och klicka vidare för att läsa mer om respektive konstkurs. Har du frågor tveka inte att höra av dig här!

BLI TRYGG I DITT SKAPANDE

En 6 veckors online kurs för dig som vill bli tryggare och bättre på att skapa. Du får grunderna och övningar för att utvecklas. Läs mer genom att klicka nedan!

LÄS MER OM BLI TRYGG KURSEN HÄR!

TA FRAM DIN INRE PICASSO

Släpp loss din kreativitet och frigör dig från prestation. Du välkomnas bakom kulisserna där jag berättar och visar hur jag skapar ett verk från en vit canvas till en färdig målning. Jag pratar också om tre viktiga steg i processen. Den här kursen är för dig som aldrig har målat tidigare och vill komma igång och även för dig som målar mycket och vill ha inspiration.

Läs mer och INVESTERA I picassokursen här!

FEARLESS ART PROGRAM

Det  här årsprogrammet är för dig som vill satsa på din kreativa passion, för dig som vill visa mer av din konst och börja sälja dina skapelser. Det är en online kurs där du får strategier, verktyg och mod att visa mer av din konst. Om du vill bygga din konstresa, ställa ut, visa din konst och få mentorskap och personligt stöd i processen är den här kursen för dig.

Här kan du läsa mer och ansöka!

 

 

 

 

Alla 25 intervjuer i “Den Framgångsrika kreatören”. Här kan du få personliga tips och nycklar till deras framgångsrecept. Klicka här!

Deltagarnas upplevelser

Bland det bästa med kursen är tankarna och verktygen om hur utkristallisera min konstresa. Bra med steg för steg, som tex mål, vision, min historia, mejllista. Superbra med fb-gruppen och liveträffarna för frågor. Jag blir mer och mer säker på min riktning och framför allt modigare.

Jag är så tacksam att jag lyssnade på mitt inre och gick dit hjärtat pekade. Jag tvivlade om kursen verkligen var ämnad för mig i nuläget, men kastade mig ut och min konstnärsådra fick en rivstart.
Så glad och tacksam, bara älskar det här. Tack för allt Karin!

Kursen överträffar mina förväntningar! Jag är jättenöjd och har fått större förståelse vad det innebär att jobba som konstnär. Jag har fått så mycket stödmaterial i hur jag kan gå vidare för att nå mina drömmars mål, och det är så kul att delta i liveträffarna för att höra andras tankar, ställa frågor och dela/diskutera med andra.