Bok - fearless

Fearless – Konsten att leva kreativt

—-

-Jag vill ha mer tid till skapandet, men hur ska jag få det i den pressade tillvaron som heltidsarbetande småbarnsmamma och utan ett stort kapital? Det är omöjligt att leva på sin konst, säger jag med en liten suck och tittar ner i min ljumma kaffe latte.
 ——

Den andra Karin, hon som står framför staffliet, är mer fri och blommar ut. Med slät panna går hon in i färgerna och formerna och känner sig lätt som en fjäder. Henne vill jag ge mer plats till. Hon i snickarbrallor som har nära till sina inre känslor. Jag vill att hon ska få en chans att växa sig större och starkare, andas och utvecklas på ett djupare plan. Den mer grå, vara-alla-till-lags-Karin, vill jag knuffa längre ifrån mig. Jag har kommit till den insikten nu.
     Jag ser hur håret på min arm reser sig när jag med skakig hand knackar på chefens vita dörr.

—–

Boken på 120 sidor innehåller korta kapitel, citat och favoritverk som jag målat under de senaste 10 åren.

Klicka här för en recension från 1miljonboktips

Köp boken här!

 

Ord från läsare

“Jag tog upp den och tänkte bläddra lite, fastnade direkt. Fantastiskt bra skrivet.”

“Med gråten i halsen blandat med leenden och förundran har jag fängslats av din story. Det nästan trycker i bröstet av iver – min tanke är nu – nu kommer jag våga…”

“Känner din känsla och tankar hela vägen!”

“Du skriver med en innerlig styrka, med snabba personliga meningar. Din konst i ord!”

“Jag är helt såld! Så spännande och vill hela tiden läsa vidare.”

“Jag kommer att läsa den flera gånger”.

“Vilken vacker bok!! Jag har streckläst den och njutit varenda sekund. Har blivit både rörd och berörd. Så inspirerande, känslosamt, varmt och kärleksfullt skrivet.”

Konstbok