Välgörenhet

Jag är stolt över de välgörenhetsprojekt jag haft möjlighet att bidra med tack vare kraften och kärleken till konsten. Jag följer alltid mitt hjärta inför vilka projekt jag deltar i. Det har varit till cancerfonden, till projekt för jämställdhet, de vilda djuren och naturen.

The Perfekt world foundation. Jag har skänkt konstverk 2016, 2017 & 2018 som auktionerats ut och vilka tillsammans inbringat närmare 150 000:- till organisationens arbete. De arbetar för ett globalt mål att stödja djur och natur i kris. Här en bild från välgörenhetsgalan då Sir David Attenborough tilldelades hederpriset. 

Jontefonden – konstauktion där pengarna gick till Jontefonden. Sätta guldkant på tillvaron för människor som väntar på organ. Bild från auktionen 2018.

Årskalender med konstbilder och där 10% skänkts till olika välgörande organisationer. 2017 cancerfonden, 2018 Unicef och 2019 the Perfect world foundation.

Elefant

“Det stora hela”. En originalmålning i akryl som donerades ut under Jontefondens välgörenhetsmiddag 2019.

Donerade ett konstverk till diabeteswellness som arbetar för att förbättra vardagen för de med diabetes.

 

Ambassadör Bygg Broar

Ambassadör under Bygg Broar event på Rival i Stockholm 2019. Projekt för den globala och humana hållbarheten.

2019. Donerade ett konstverk i en konstauktion i kampen mot kvinnlig könsstympning. Alla insamlade pengar gick till Plan.

Peace Parks Foundation

Jag stöttar organisationen Peace Parks Foundation en organisation grundad av bl a Nelson Mandela för att skydda djur och natur över gränserna i södra afrika. Här med Werner Myburgh, CEO vid ett Mandela talk i Stockholm 2019. 

Bild från välgörenhetsgalan “Save the Ocean” 2017. Dutchess of York Sarah Ferguson, konstnär Marika Lang och pristagare TPWF Dr Sylvia Earle.

Jontefonden

Intervjuad under Jontefondsgalan 2018 av David Hellenius. Auktionerade ut ett verk där pengarna gick till Jonatefonden.