KONSTKURSER

För vem är dessa målarkurser och konstkurser?

Det är digitala konstkurser utifrån det jag har lärt mig genom att måla på heltid under många år, lärdomar från olika konstkurser jag gått både hos studieförbund och konstlärare. Framförallt är det kunskap från mitt arbete som heltidskonstnär, då jag ställt ut, visat och sålt min konst.

Du hittar tre olika konstkurser. Grundstenen som finns inom allt skapande och öva dig i att se och skapa avbildande för att sedan applicera på all konst är i konstkursen “Bli trygg i ditt skapande”. I “Ta fram din inre Picasso” är det fritt och kreativt skapande med färg, kreativt måleri. Den sista kursen ”Fearless, skapa din konstresa” är en omfattande konstkurs för dig som vill ta steget och visa din konst, börja våga marknadsföra och sälja det du skapar, för dig som har en dröm att leva av din konst. Är du intresserad av målarkurs online så har du hittat rätt.

Skrolla neråt och klicka vidare för att läsa mer om respektive konstkurs. Har du frågor tveka inte att höra av dig här!

BLI TRYGG I DITT SKAPANDE

En 6 veckors online kurs för dig som vill bli tryggare och bättre på att skapa. Du får grunderna och övningar för att utvecklas. Den innehåller även ett moment av personlig feedback. Läs mer genom att klicka nedan!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

FEARLESS – SKAPA DIN KONSTRESA

Det här är kursen för dig som vill satsa på din kreativa passion, vill våga visa mer av din konst. Det är en online kurs där jag delar mina strategier och verktyg för att skapa DIN konstresa och ge dig modet att våga. Det är över 100 lektioner och möjlighet till live-frågestund en gång i månaden. Om du vill bygga din konstresa och få hjälp och stöd i processen är den här kursen för dig. 

Läs mer om Fearless, skapa din konstresa här!

Deltagarnas upplevelser

Bland det bästa med kursen är tankarna och verktygen om hur utkristallisera min konstresa. Bra med steg för steg, som tex mål, vision, min historia, mejllista. Superbra med fb-gruppen och liveträffarna för frågor. Jag blir mer och mer säker på min riktning och framför allt modigare.

Jag är så tacksam att jag lyssnade på mitt inre och gick dit hjärtat pekade. Jag tvivlade om kursen verkligen var ämnad för mig i nuläget, men kastade mig ut och min konstnärsådra fick en rivstart.
Så glad och tacksam, bara älskar det här. Tack för allt Karin!

Kursen överträffar mina förväntningar! Jag är jättenöjd och har fått större förståelse vad det innebär att jobba som konstnär. Jag har fått så mycket stödmaterial i hur jag kan gå vidare för att nå mina drömmars mål, och det är så kul att delta i liveträffarna för att höra andras tankar, ställa frågor och dela/diskutera med andra.

TA FRAM DIN INRE PICASSO

Släpp loss din kreativitet och frigör dig från prestation. Du välkomnas bakom kulisserna där jag berättar och visar hur jag skapar ett verk från en vit canvas till en färdig målning. Jag pratar också om tre viktiga steg i processen. Den här kursen är för dig som aldrig har målat tidigare och vill komma igång och även för dig som målar mycket och vill ha inspiration.

Läs mer och köp Picassokursen här!