FEARLESS – SKAPA DIN KONSTRESA

Det här är kursen för dig som vill satsa på din kreativa passion, vill våga visa mer av din konst. Det är en online kurs där jag delar mina strategier och verktyg för att skapa DIN konstresa och ge dig modet att våga. Det är över 100 lektioner och möjlighet till live-frågestund en gång i månaden. Om du vill bygga din konstresa och få hjälp och stöd i processen är den här kursen för dig. Kursen är full för 2021! Läs mer här!

Läs om deltagarnas upplevelser från kursen

Bland det bästa med kursen är tankarna och verktygen om hur utkristallisera min konstresa. Bra med steg för steg, som tex mål, vision, min historia, mejllista. Superbra med fb-gruppen och liveträffarna för frågor. Jag blir mer och mer säker på min riktning och framför allt modigare.

Jag är så tacksam att jag lyssnade på mitt inre och gick dit hjärtat pekade. Jag tvivlade om kursen verkligen var ämnad för mig i nuläget, men kastade mig ut och min konstnärsådra fick en rivstart.
Så glad och tacksam, bara älskar det här. Tack för allt Karin!

Kursen överträffar mina förväntningar! Jag är jättenöjd och har fått större förståelse vad det innebär att jobba som konstnär. Jag har fått så mycket stödmaterial i hur jag kan gå vidare för att nå mina drömmars mål, och det är så kul att delta i liveträffarna för att höra andras tankar, ställa frågor och dela/diskutera med andra.