VILL DU NÅ UT MED DIN KONST?

Drömmer du om att konsten ska få ta större plats i ditt liv?

Den här kursen hjälper dig att bli starkare och tydligare i ditt konstnärsskap. Du bygger på din kunskap allteftersom med innehåll och uppgifter. Det är en process och det här är en kurs som stödjer och uppmuntrar dig att ta modiga kliv. Du får mängder av verktyg och hjälp på vägen.

Community och coachning

Det ges livetillfällen där du har möjlighet att ställa frågor och bli coachad för att ta dina modiga konstnärssteg framåt. Det finns också en fb grupp, där du löpande kan ställa frågor och stötta varandra. Alla deltagare är på sina konstnärsresor och utmanar sig själva i modiga steg. Vi jämför oss inte, vi stöttar, hjälper, inspirerar och hejar på varandra för vi vet att tillsammans är vi starkare.

Är konstkursen för mig?

Vill du hitta ditt uttryck och språk i konsten? Vill du kliva in mer i konsten och utforska vidare? Vill du ta ditt skapande mer seriöst, ta det från hobbystadiet till att bli en del av dig? Vill du bli så pass trygg i din konstresa att du börjar öppna upp och visa och erbjuda det till andra? Det här är för dig som vill ha strategier, få råd om hur du får fram mer av dig själv i skapandet, hittar ditt konstspråk och bli starkare och mer självlysande i din konst. Få råd från någon som har gjort och fortfarande gör konstresan och som kan stötta dig i processen att integrera konsten som en del av ditt liv.

Fearless, skapa din konstresa är för dig som:

 • bestämt dig för att satsa på din kreativa passion
 • vill bli modigare i ditt konstnärsskap och tydligare i ditt konstspråk
 • vill skapa struktur i din konstresa
 • vill bygga din synlighet och hamna framför dem som älskar det du gör
 • är beredd att investera tid, energi och pengar
 • är öppen, nyfiken och vill utvecklas

Möt din kurslärare Karin Holmström!

Jag har gjort resan från att ha målandet som hobby till att leva på min konst och tavlor. 2015 startade jag min konstverksamhet och sedan dess har jag ställt ut i bl a Paris, Hong Kong, London och på olika platser i Sverige. Jag säljer min konst, samarbetar med gallerier och andra aktörer och har en bred kundbas.

I mars 2020 gav jag ut min första bok “Fearless – konsten att leva kreativt” där jag beskriver den omvälvande resan mot längtan att leva heltid i konsten.

Min önskan är att inspirera dig till att få tag mer av din kreativitet och inre röst. 

ERBJUDANDE OCH UPPLÄGG

Du kan gå modulerna i din egen takt och from sept till nov har Karin liveträffar för gruppcoachning, frågor och målarträffar. Du kan välja om du vill betala hela beloppet eller dela upp på delbetalningar.

VAD INGÅR I KURSEN?

 • Steg för steg uppgifter och stöd i processen 
 • Värdefulla tips och lärdomar med Karin Holmström som coach
 • Liveträffar regelbundet
 • Verktyg och mallar
 • FB grupp där du kan nätverka, ställa frågor och få hjälp och stöd – ovärderligt!
 • Bonuslektioner, bla intervjuer med etablerade konstnärer som lever av sitt konstnärsskap  

DIN TID ÄR NU!

Vänta inte med att skjuta upp dina drömmar. Börja ta stegen på din kreativa resa.

VANLIGA FRÅGOR

Vad kommer jag att få på kursen?

Du får mod, struktur, verktyg och inspiration till att våga utveckla din kreativitet. Du får online lektioner, videos, texter och uppgifter varvat med liveträffar. Det är upp till dig hur mycket energi du lägger ner. Det är din tid och intention som sätter gränserna men alla kan ta delar av kursen utifrån var de befinner sig på sin resa. Jag kommer att stötta och ge tips från mina lärdomar, erfarenhet från utställningar, samarbeten, otaliga kurser och tusentals arbetade timmar. Du kommer få mentorskap i grupp från mig som har gjort resan från att inte tro att det var möjligt till att leva på mitt konstnärsskap.

När startar kursen?

Det är inte bestämt i dagsläget. Är du med på maillistan “tankar från ateljen” får du information när den startar igen. Du får möjlighet att gå med i en community, en fb grupp där du kan ställa frågor, dela dina tankar och få och ge tips och råd och nätverka med andra som vårdar kärleken till konsten och skapandet.

Får jag tillbaka pengarna om jag ångrar mig?

JA! Om du inom två veckor känner att detta inte var för dig återbetalar vi hela beloppet minus en transaktionskostnad på 250kr. Du har då fått tillgång så långt som vi har kommit i programmet.

SE EN VIDEOLEKTION

Korta videolektioner som ger dig uppgifter, pepp och stöd som sedan varvas med liveträffar.

Kursen öppnar under 2024!

Jag är så tacksam att jag lyssnade på mitt inre och gick dit hjärtat pekade. Jag tvivlade om kursen verkligen var ämnad för mig i nuläget, men kastade mig ut och min konstnärsådra fick en rivstart.
Så glad och tacksam, bara älskar det här.
Tack för allt Karin!

Carina / gick kursen 2021

“Karin har med värme och engagemang gett oss värdefulla nycklar till våra egna konstresor. Nycklar och tankar som jag tar med mig på mitt äventyr mot mer färg och frihet! Upplägget med moduler är inspirerande, varierat och innehållsrikt. För mig var modulen “Hitta ditt språk” en ögonöppnare och oerhört värdefull, den och flera andra moduler gav mig insikt, kraft och mod! Nätverket via FB-gruppen är jättevärdefullt, där kan jag ställa frågor och nätverka med andra likasinnade. Jag rekommenderar verkligen dig som har bestämt dig för att satsa på ditt konstnärskap och företagande att gå kursen!”

Jenny Lennhammar / konstnär - Gotland

Du är bäst Karin!! Och kursen överträffar mina förväntningar! Jag är jätte nöjd och har fått större förståelse vad det innebär att jobba som konstnär. Jag har fått så mycket stödmaterial i hur jag kan gå vidare för att nå mina drömmars mål, och det är så kul att delta i liveträffarna för att höra andras tankar och dela/diskutera med andra.

Anna / konstnär och student

SATSA PÅ DIN KREATIVA PASSION

Om du vill börja bygga din konstresa och få hjälp och stöd i processen!

Kursen är stängd för anmälan!

“Sluta skjut upp dina drömmar. Börja lev dem idag!”

Karin Holmström