KONSTKURSEN – BLI TRYGG I DITT SKAPANDE

Ett framgångsrikt sätt att bygga en trygghet i ditt skapande så att du kan göra konstverk du är stolt och glad över. En 6 veckors online kurs med fokus på dagliga utmaningar för att träna dig till att bli mer säker i ditt skapande och lita på din skaparprocess. 

Upload Image...

Kursen är för dig som:

 • Vill utveckla ditt skapande, få tips på vad som kan föra dig framåt
 • Ibland fastnar och tvivlar på din förmåga
 • Vill lära dig och stärka grunderna i konsten
 • Vill känna stolthet och våga visa vad du gör
 • Vill ha inspiration, är nyfiken och öppen

 

 

Vad kursen syftar till och hur den kan hjälpa dig i ditt skapande!

Klicka här för att investera i ditt skapande!

 

Förflytta dig från att:

Känna dig osäker till

bli trygg och skapa din egna uttrycksfulla konst

 

 
vad du kan förvänta dig:
 • En 6 veckors online kurs med fokus på dagliga utmaningar för att träna dig till att bli säker i ditt skapande och din konst. 
 • Kursen är både för dig som har skapat mycket, är avancerad och behöver ny input för att kunna gå framåt starkare OCH för dig som är aldrig har skapat eller är nybörjare. Du utgår från din egen startpunkt och utvecklas därifrån!
 • Karin blir din personliga tränare i konstkursen genom dagliga videos
 • Konstkursen syftar till att träna dig att se och göra
 • Det du lär dig kommer du ha användning för i allt du skapar och med all typ av färg och material, det är inte för ett speciellt medium. Det är för att du ska våga hitta din unika röst i skapandet
 • Du får tillgång till innehållet under ett år 
 • Du får direkt tillgång till konstkursen och därefter släpps lektionerna eftersom
 • Du får personlig feedback mailledes på ett konstprojekt (värde 3000:- ) 

GARANTI!

Jag är övertygad om att om du gör övningarna så kommer du att få med dig livslång konstkunskap. Den här konstkursen syftar till att träna dig att bli mer självständig i att känna vad som är ditt uttryck och att du efter avslutad kurs kommer se ett hopp uppåt i din utvecklingskurva. 

Efter att följt deltagarna som gått och gjort övningarna är jag säker på att kursen ger värde. Men, om du skulle känna att den inte gör det för dig, att du gjort övningarna men inte utvecklats så få du pengarna tillbaka förutom administrationskostnaderna. 

 

Kursen passade mig jättebra! Utmanande övningar som tydligt beskrevs och var lagom mycket varje dag. Bra kursformat som var enkelt att ladda ner och därmed kunde jag backa och ta mig fram i min egen takt. Karin är inspirerande och positiv som lärare så jag upplevde att nästan alla övningar blev roliga och det som jag tidigare trodde var svårt blev kul. Jag kan varmt rekommendera kursen till alla som längtar efter att utvecklas oavsett hur länge eller lite man hållit på med målning.

Eva Ruthberg / Startade kursen nov 2022

Den här kursen är jättebra. Den har fått mej att inse flera nya insikter och jag har fått nytt perspektiv. Jag har fått en liten spark i baken att komma igång, jag kan ju. Att du Karin är så positiv bidrar också mycket till kursen. Jag kommer att rekommendera den här kursen till andra.

Agneta Lilja / deltagare

Välkommen vara med i konstkursen och träna dig till att bli en mästare!

Investera i kursen här!

Möt din kurslärare Karin Holmström!

Jag har gjort resan från att ha målandet som hobby till att leva på min konst och tavlor. 2015 startade jag min konstverksamhet och sedan dess har jag ställt ut i bl a Paris, Hong Kong, London och på olika platser i Sverige. Jag säljer min konst, samarbetar med gallerier och andra aktörer och har en bred kundbas.

I mars 2020 gav jag ut min första bok “Fearless – konsten att leva kreativt” där jag beskriver den omvälvande resan mot längtan att leva heltid i konsten.

Min önskan är att inspirera dig till att få tag mer av din kreativitet och inre röst.