DIGITALA MÅLARKURSER

Här finner du digitala målarkurser som du kan delta i oavsett var du befinner dig. Karin delar generöst med sig av sina erfarenheter och lärdomar från sin karriär som heltidskonstnär. Sedan sin första utställning 2012 har hon sålt hundratals målningar och byggt upp en solid grund genom både konststudier och tusentals timmar av målande. Karins arbete inom näringslivet har även gett henne modet att fullt ut omfamna sitt konstnärsskap. Hennes ständiga nyfikenhet och vilja att lära sig, utvecklas och assistera andra, innebär att hon kontinuerligt utökar sin kunskapsbas, vilket återspeglas i hennes digitala målarkurser.

Vem riktar sig dessa målarkurser till?

Kurserna är utformade för alla – för dig som aldrig har skapat, för dig som har skapat mycket men behöver en extra knuff eller ny inspiration, och för dig som önskar ta din konst bortom staffliet och dela ditt skapande med andra.

Skrolla ner och klicka vidare för att läsa mer om varje enskild målarkurs. Om du har frågor, tveka inte att skicka ett mail!

BLI TRYGG I DITT SKAPANDE

En 6 veckors online kurs för dig som vill bli tryggare och bättre på att skapa. Du får grunderna och övningar för att utvecklas. Den innehåller även ett moment av personlig feedback. Läs mer genom att klicka nedan!

LÄS MER OM BLI TRYGG KURSEN HÄR!

TA FRAM DIN INRE PICASSO

Släpp loss din kreativitet och frigör dig från prestation. Du välkomnas bakom kulisserna där jag berättar och visar hur jag skapar ett verk från en vit canvas till en färdig målning. Jag pratar också om tre viktiga steg i processen. Den här kursen är för dig som aldrig har målat tidigare och vill komma igång och även för dig som målar mycket och vill ha inspiration.

Läs mer och INVESTERA I picassokursen här!

FEARLESS – SKAPA DIN KONSTRESA

Det här är kursen för dig som vill satsa på din kreativa passion, för dig som vill visa mer av din konst och börja sälja dina skapelser. Det är en online kurs där du får strategier, verktyg och mod att visa mer av din konst. Om du vill bygga din konstresa, börja ställa ut och få hjälp och stöd i processen är den här kursen för dig. 

Läs mer om Fearless, skapa din konstresa här!

 

 

 

 

Alla 25 intervjuer i “Den Framgångsrika kreatören”. Här kan du få personliga tips och nycklar till deras framgångsrecept. Klicka här!

Deltagarnas upplevelser

Bland det bästa med kursen är tankarna och verktygen om hur utkristallisera min konstresa. Bra med steg för steg, som tex mål, vision, min historia, mejllista. Superbra med fb-gruppen och liveträffarna för frågor. Jag blir mer och mer säker på min riktning och framför allt modigare.

Jag är så tacksam att jag lyssnade på mitt inre och gick dit hjärtat pekade. Jag tvivlade om kursen verkligen var ämnad för mig i nuläget, men kastade mig ut och min konstnärsådra fick en rivstart.
Så glad och tacksam, bara älskar det här. Tack för allt Karin!

Kursen överträffar mina förväntningar! Jag är jättenöjd och har fått större förståelse vad det innebär att jobba som konstnär. Jag har fått så mycket stödmaterial i hur jag kan gå vidare för att nå mina drömmars mål, och det är så kul att delta i liveträffarna för att höra andras tankar, ställa frågor och dela/diskutera med andra.