MÖT DIN VÄRDINNA

“Gör mer av det som får ditt hjärta att vibrera!”
 
Mina dagar delas mellan att skapa med färgen, ställa ut och sälja min konst, hjälpa fler konstnärssjälar att utveckla sin kreativa förmåga och våga visa den med självförtroende OCH att vara mamma till snart två tonåringar (vad hände, de var nyss bebisar!!!).
 
När jag blev mamma och efter att min pappa dog, kastades mina känslor omkull och konsten var den plats som fick mig att landa. Kärleken till skapandet växte sig så stark att jag sa upp mig från ett välbetalt och framgångsrikt jobb (arbetade inom företagsvärlden och har en examen från Handelshögskolan) för att satsa på konstnärsdrömmen. Något jag aldrig har ångrat.
 
Jag har sedan jag startat mitt företag 2015 tagit ut en lön och levt av mitt skapande. Jag älskar entreprenörsdelen av konstnärsskapet.
 
VAD DU KANSKE INTE VET OM MIG
– Jag kunde sitta tyst i timmar på mitt rum som liten och rita och skriva, jag gömde det jag skapade under mattan (så att börja visa min konst krävde mod)….?!
– Jag är en social introvert
– Jag ÄLSKAR att röra på mig och DANSA
– Jag är en NÖRD av personlig utveckling, nästan besatt
– Jag har donerat tavlor som inbringat över 300 000:- till välgörenhet
– Haft mina tavlor på ”Malou efter tio” i över 100 program
– Gjort över 50 utställningar och sålt det mesta jag skapat, (önskat jag sparat fler)
– Föreläst i samma ”Flow summit” som Deepak Chopra, Dalai Lama mfl
– målat live på Nobelfestens efterfest, Nobel night cap
– Varit i Botswana på konst-safari-projekt och bott i tält i bushen
– Jag har alltid orangerött läppstift (berättar varför i min konstbok “Fearless, konsten att leva kreativt”)
 
MINA MÅL
– Fortsätta våga leva kreativt och utvecklas i konsten
– Hjälpa tusentals se och utveckla sin skapande potential
– Samarbeta och skapa en “Wild- in Africa” utställning för att dra in mer pengar för att bevara de vilda djuren
– Göra ett TED-talk om kreativitet och skapande (visst vore det coolt?!)😉
 
VARFÖR JAG ÄR BRA PÅ DET JAG GÖR
– Jag är driven, fokuserad och håller det jag lovar och älskar samarbeten
– Jag ger mer än jag tar, tror på karma
– Jag tar inget för givet och är tacksam för att jag får jobba med det jag älskar
– Jag har tillit till processen och lär mig ständigt
– Jag gläds åt andras framgång och älskar att se genuina människor våga kliva fram och dela sina gåvor.
 
Jag är dessutom gift med den bästa mannen (vet jag är partisk;) en lång, norrländsk händig hunk som håller mig grundad och är min största supporter. (Otroligt att det blev vi, för jag ville vara singel forever and ever, behöver jag säga att jag tror på ödet och vikten av att vara öppen för möjligheter).
 
Välkommen hit! Så härligt att just du är här! Följ mig gärna på instagram karinholmstromart för mer inspriation och tips!
 
Din konstvän
Karin Holmström