MÅLARKURS – TA FRAM DIN INRE PICASSO

Släpp loss din kreativitet och frigör dig från prestation. Du välkomnas bakom kulisserna där Karin visar och berättar hur hon skapar ett verk från en vit canvas till en färdig målning. Hon avslöjar också tre viktiga steg i processen.

Vad du kan förvänta dig av målarkursen!

Den här kursen är för dig som målar och vill få inspiration. Den är även för dig som aldrig har målat och är sugen på att testa skapa. Du får med dig massvis av inspiration, tips och råd och du får komma bakom kulisserna, in i det allra heligaste, ateljén.

  • Korta inspirerande lektioner för att få dig komma igång
  • Konstnärstips och hur du kan få fram ditt skapande
  • Tips och verktyg
  • Lär dig en konstnärs process
  • Hur du släpper prestationskrav och vågar lita på din inre skaparkraft.

Mitt hjärta svämmar över!

Jag blir så himla glad! Karin delar öppet med sig av sitt inre kopplat till skapandet. Det är så intressant att följa processen och det blev tydligt för mig att vi alla har våra egna gudomliga processer, så spännande! Stort tack för upplevelsen!

Carina / konstelev

Våga leka mera!

Jag är akvarellmålare, men fick en sådan lust att ta fram akrylen och börja “leka” med den efter att jag sett kursen! Släppa på prestationskraven och våga leka mera. Att bara vara i flowet utan att tänka. Tack!

Ellinor / akvarellmålare

Det väckte skaparlusten!

Bra att kursen inspirerar till skaparlust istället för prestationsångest. Mycket inspiration, verktyg att använda och att få höra Karin berätta om processen var befriande. Alla lager räknas!

Eva / En nybörjare