Uppvuxen i Södertälje, i en arbetar- och akademikerfamilj valde jag först en annan väg. Att måla och teckna var länge en hobby. Efter en sorg i familjen sögs jag  mer in i konsten. Idag är det mitt sätt att leva.
 

Jag använder mitt intresse för att utforska, att söka vidare och utmana mig själv. Jag har 15 års erfarenhet från arbetslivet, en examen från Handelshögskolan och studerat oljemåleri på kvällstid i perioder sedan början 2000. Men jag visste nog redan på förskolan att jag hade gåvan. Då var jag inte tillräckligt modig att lyssna inåt, styrdes mer av omvärldens upplevda förväntningar.

I övrigt försöker jag leva sunt. Jag har minskat på sockret och tränar både mentalt och kroppsligt för att orka leva ett liv i konsten. 

Jag är gift och mamma till två barn. Lever och verkar i Rönninge, södra Stockholm med min atelje i Bergsgården, ett charmigt hus från 20-talet.

Läs mer om min bakgrund och vägen till skapandet  här

Photo: Magnus Grimstedt
vernissagebild KarMa Konsten på Malou efter tio Mor och dotter Vernissagebild Ulfsunda Ulfsunda slott Mannen I ateljen IMG_5236